bliv klogere på personen bag

Min baggrund

Jeg har været uddannet sygeplejerske siden 1996 og har siden 2002 arbejdet som konsultationssygeplejerske i almen praksis. Udover det blev jeg i 2015 uddannet livsstils- og sundhedscoach og i februar 2019 uddannet Umahro-certificeret sundhedsrådgiver.

Jeg brænder for sundhed og livskvalitet, og arbejder hver dag med mennesker, der kan være udfordret af både fysisk og/eller psykisk sygdom.

Jeg har bred erfaring i livsstilsrådgivning og coaching og ved hvor vigtigt det er, at forstå sygdom og symptomer for derigennem at finde sin egen sundhedsbalance. Der findes ingen quick-fixes eller magiske kure, som kan fjerne sygdom eller symptomer. Symptomer forbedres måske kortvarigt, men når kuren afsluttes kommer de ofte retur. Ved at få den grundlæggende sundhed forbedret og stille skarpt på kroppens ubalancer og forstå mekanismerne bag, oplever mange at få det meget bedre.

Jeg mener, at vejen til øget sundhed, skal være fyldt med nydelse, nysgerrighed, læring og egenomsorg.

Jeg har selv gået ”vejen” og kender til en krop der ikke er medspiller. Har i alt for mange år selv været udfordret af uforklarlige symptomer fra kroppen så som muskel og ledsmerter, ekstrem træthed, en mave der ofte gjorde ondt, forstyrrelser i hormoner, og en følelse af ikke at have det fornødne overskud til at leve livet, som jeg gerne ville. Min egen sundhedsbalance har jeg fundet ved at lave forskellige livsstilsændringer og ved at stille skarpt på alle KRAMSS-faktorerne med kærlig egenomsorg. Ofte kan det være små ændringer, der kan være med til at gøre en stor forskel. Vigtigst af alt er, at turde tage skridtene og forholde sig til udfordringerne.

Jeg arbejder med stor respekt og ydmyghed for dig, der sidder foran mig. Du er eksperten i dit liv og jeg vil hjælpe dig med at finde balancen i det.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at finde din sundhedsbalance.

Jeg mener, at vejen til øget sundhed, skal være fyldt med nydelse, nysgerrighed, læring og egenomsorg.

Jannie min baggrund

Jannie Søe Lund

Sygeplejerske, Coach &
Umahro certificeret sundhedsrådgiver